.

Телевизията буквално ни залива със силикон и чалга излъчване!СТОП!

Конкуренцията между телевизиите е безпощадна. Всяка една от тях търси нов, интересен начин, за да покачи рейтинга си. Последното странно хрумване за висок рейтинг е наличието на силикон, тежък вечерен грим и чалга излъчване. В най-скоро време по теле

Телевизията буквално ни залива със силикон и чалга излъчване!СТОП!
Конк
ренцията между телевизиите е безпощадна. Всяка една от тях търси нов, интересен начин, за да покачи рейтинга си. Последното странно хрумване за висок рейтинг е наличието на силикон, тежък вечерен грим и чалга излъчване. В най-скоро време по телевизията ще гледаме предимно "натокани" момичета, които са далеч от журналистическото образование и умението да бъдат водещи.

Първи се престрашиха Нова Телевизия, които заложиха на чалга-певицата Камелия да бъде водеща на клюкарското предаване към "Биг Брадър" - "Голямата уста". Като водеща певицата се справяше прилично, но все пак не беше достатъчно навътре в телевизионния занаят. Това, което не се хареса на по-консервативните зрители е, че залагаше на оскъдните тоалети, които да подчертават силиконовия й бюст. Сега тя ще бъде водеща на ново следобедно предаване по ТВ-7. За него тя ще взима по 8000 лева хонорар. Темите на предаването ще бъдат свързани предимно с домакините, каквато ще е аудиторията по това време на деня.

По Нова Телевизия в най-скоро време също ще тръгне ново предаване, което ще носи името "Високи токчета". Водещите ще са две - едната е фаталната Цеци Красимирова, която доби най-вече популярност покрай връзката си с покойния Косьо Самоковеца и фактът, че бе улучена от куршумите, които бяха предназначени за него. Другата водеща ще е Диана Великова. Преди време Нова Телевизия опита нещо екстравагантно - "Голите новини", именно Диана бе тяхна водеща и сексапилно се разсъбличаше в ефир, докато казваше най-горещите новини на деня.

Защо телевизиите трябва да залагат на най-комерсиалното - изкуствените гърди, изкуствените устни, изкуствените мигли, изкуствената коса, изкуственото чалга излъчване?

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...