Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, очевидно иска да впечатлява мъжете с още по-пищни прелести.

Славея още преди две години тунингова гърдите си с 300 кубика силикон, но сега е решила да вкара още повече.

Първата пластична операция на бюста дъщерята на звездното семейство предприе, след като приложи диета за отслабване и скоростно смъкна 4-5 килограма.

От днешна гледна точка обаче имплантите вече й се виждали малки и планирала втора операция за ново увеличаване на бюста. Госпожицата възнамерявала да си постави нови с по още 150 кубика отгоре.

Видният хирург д-р Ильо Стоянов попречил на Сиракова още първия път да си постави по-грамадни гърди, понеже като тренирана от заниманията с тенис и гимнастика, имала здрави гръдни мускули и не можела да поеме особено големи тежести.

Сега, когато кожата й се е отпуснала, станало ясно, че вече няма да има проблеми. Славея с радост споделила в компанията си, че след втората операция бюстът й ще стане още по-пищен.



За посещението при пластичния хирург, а и за голото позиране през фотообектива, тя получи категоричната подкрепа на родителите си.

"Те знаят, че няма от какво да се срамуват. Приятелят ми също е широко скроен. С него перфектно си подхождаме в секса", призна Сиракова.