Идентифицираха труп по силиконовите импланти в гърдите
Идентифицираха труп по силиконовите импланти в гърдите / cнимкa: sxc.hu

Трупът на бившия фотомодел Джасмин Фиоре, натъпкан в окървавен куфар, с отрязани пръсти и изкъртени зъби, захвърлен в контейнер за боклук в калифорнийския град Буена парк, беше идентифициран по серийния номер на силиконовите импланти в гърдите й, съобщи АП.

В убийството на Фиоре, която е красяла страниците на мъжкото списание "Плейбой", е заподозрян младият милионер Райън Александър Дженкинс, за когото тя се омъжила в Лас Вегас през март. Отношенията между двамата бързо се влошили, но на 13 август те се регистрирали в хотел в Сан Диего. На следващата сутрин Дженкинс обаче напуснал хотела, а Фиоре изобщо не се появила повече. Трупът й бил открит на 15 август.

Американските власти обявиха награда от 25 000 долара за информация, която може да доведе до ареста на Дженкинс, уточнява БТА.

През май между двамата съпрузи се разразил яростен скандал, тъй като Дженкинс ревнувал Фиоре от бившите й партньори. Впоследствие той заминал за Мексико, за да участва в риалити-шоу. След като се върнал, той положил големи усилия, за да убеди жена си да се сдобрят. "Убеждаваше я, пишеше стихотворения и разкази, молеше се и твърдеше, че е получил духовно просветление, че той е човекът за нея", разказва майката на Фиоре, Лиса Лепоре. 

През юни Дженкинс беше обвинен в Невада в домашно насилие над съпругата си, която твърди, че той я ударил по ръката. Процесът трябваше да започне през декември.